Hvis du kommer fra nord af motorvej E45:

Kør af ved afkørsel 44 (Hadsten)og drej til venstre mod Ødum. Kør ligeud i krydset i Ødum. Du fortsætter herefter ligeud i godt 5 km (til vejen stopper) og skal så dreje til venstre og til højre igen lige med det samme (v. Kaløvej). Så fortsætter du igen ligeud godt 20 km - kør altså lige igennem både Rodskov, Ugelbølle, Følle* og Rønde. Når du er kommet ud på den anden side af Rønde, kommer der et skilt mod Bjødstrup efter ca. 500 m. - her drejer du selvfølgelig til højre. Passér Kalø Gods, nyd udsigten over vandet og markerne, og drej så igen til højre ind i Bjødstrup by for neden af bakken. Nu er du på Gl. Hovedvej, og vi bor i nr. 13 (lille, gult hus på venstre side af vejen lige ved busstoppestedet)!:-)
Se kort nedenfor...

 
Hvis du kommer fra syd af motorvej E45:

Kør af ved afkørsel 46 Århus Nord og følg skiltene mod motorvejen til Grenå/Ebeltoft. Her fortsætter du godt 15 km, og drejer fra ved afkørsel 15 (skilt: Ugelbølle) - OBS: du skal IKKE via motortrafikvejen mod Rønde selvom skiltene eller gps'en foreslår det! - Derefter drejer du til højre, og kører lige igennem både Rodskov, Ugelbølle, Følle* og Rønde. Når du er kommet ud på den anden side af Rønde, kommer der et skilt mod Bjødstrup efter ca. 500 m. - her drejer du selvfølgelig til højre. Passér Kalø Gods, nyd udsigten over vandet og markerne, og drej så igen til højre ind i Bjødstrup by for neden af bakken. Nu er du på Gl. Hovedvej, og vi bor i nr. 13 (lille, gult hus på venstre side af vejen lige ved busstoppestedet)!:-)
Se kort nedenfor...


Hvis du kommer fra Århus:

Kør mod Grenå/Ebeltoft, fx via Ringvej el. Ringgade og ud på Grenåvej. Fortsæt ligeud ad Grenåvej. I rundkørslen kører du på motorvejen, og drejer fra ved første afkørsel (skilt: Ugelbølle) - OBS: du skal IKKE via motortrafikvejen selvom skiltene eller gps'en foreslår det! - Derefter drejer du til højre, og kører lige igennem både Ugelbølle, Følle* og Rønde. Når du er kommet ud på den anden side af Rønde, kommer der et skilt mod Bjødstrup efter ca. 500 m. - her drejer du selvfølgelig til højre. Passér Kalø Gods, nyd udsigten over vandet og markerne, og drej så igen til højre ind i Bjødstrup by for neden af bakken. Nu er du på Gl. Hovedvej, og vi bor i nr. 13 (lille, gult hus på venstre side af vejen lige ved busstoppestedet)!:-)
Se kort nedenfor...


Hvis du kommer fra Grenå-siden:

Kør mod Rønde/Århus. Drej fra til venstre i 'Feldballe-krydset' (lige FØR motortrafikvejen starter). Kør derefter til højre næsten med det samme og kør ca 2 km før der er skilt ind til Bjødstrup by på venstre hånd. Nu er du på Gl. Hovedvej, og vi bor i nr. 13 (lille, gult hus på højre side af vejen lige ved busstoppestedet)!:-)
Se kort nedenfor...


KORT

*: I både Rodskov, Ugelbølle og Følle er der nu strækninger med 60 km/t og der er ofte politi/ATK-vogne, der tjekker om man overholder det - bare et tip... ;-)

Tilbage til forsiden, klik her